Installasjon

Vi tilbyr en rekke installasjonstjenester over hele landet. Les mer om noen av de installasjonene vi kan hjelpe dere med:

ElbilladingByggestrøm Energimålere

Er det en type installasjon som ikke er nevnt her? Ikke nøl med å ta kontakt med oss - vi strekker oss langt for å tilpasse oss dine behov.

Elbillading

Vi kopler deg opp på en enklere hverdag

Sammen med Kople kan vi tilby et skreddersydd ladesystem som sørger for at elbilen tar deg dit du vil akkurat når du trenger det. Kople er med deg på hele reisen fra planlegging av et ladeanlegg, til montasje, drift og support. 

  • Kople opp borettslaget eller sameiet
  • Ta med lading i planlegging av utbyggingsprosjektet
  • Tilby kundene sømløs lading administrasjonsfritt for deg
  • Drop in på parkeringsplasser

Les mer om hva Kople tilbyr

Kople er en del av Ringerikskraft-konsernet. Det betyr at Kople allerede fra første dag er en stor samling av fagkompetanse og tjenesteleveranser som gjør at vi kan tilby totalpakker og løsninger tilpasset deg. Sagt på en annen måte - velger du Kople kan du slippe å tenke.

Byggestrøm

Fremtiden er grønn, og den går på strøm

Vi i SMARTservice jobber tett med vårt søsterselskap Nettservice for å kunne levere alt av midlertidig strøm til både små og store prosjekter. SMARTservice hjelper deg med byggestrøm i Trøndelag, mens Nettservice er tilstede på Østlandet. Uansett hvor du trenger midlertidig strøm, er det bare å ta kontakt. 

Sammen leverer vi grønn strøm til:

  • Byggeplasser
  • Byggeprosjekt
  • Arrangementer

Les mer og bestill

Energimålere

Den foretrukne entreprenøren til utrulling av smarte målere

Reisen til SMARTservice startet i forbindelse med at alle strømmålere i Norge skulle skiftes. På landsbasis hadde SMARTservice en fjerdedel av markedet, og har gjennom ulike prosjekter byttet nær 700 000 målere. Vi har jobbet med alle målerleverandørene som ble benyttet i Norge. 

Vår erfaring fra AMS-prosjekter i Norge, har gitt oss en unik spisskompetanse innenfor utrulling. Vi satser videre med installasjonsprosjekter av andre målesystemer, som for eksempel smarte vannmålere. 

Vi er nå etablert i Sverige, hvor alle strømmålere skal være skiftet innen 2025. Les mer om den svenske virksomheten vår her.