Våre tjenester

SMARTservice er en prosjektrettet virksomhet med høy dynamisk evne. Gjennom vår erfaring fra AMS-utrullingen i Norge har vi skaffet oss unik spisskompetanse på planlegging og logistikk, booking, installasjon og prosjektledelse på større og mindre prosjekter.

Omstilling er en del av organisasjonens dna som gjør at vi raskt tilpasser oss, og kan sette opp gode prosjekter som gjennomføres i samsvar med våre dine forventninger. Vi bruker lokal kunnskap og kompetanse der den er, fordi vi vet at vi er gode alene, best sammen.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere er engasjerte og har omfattende og bred erfaring fra store og små prosjekt.

Vi gjør det som skal til for å gjennomføre prosjektet som avtalt. Våre røtter er i energibransjen, og som en del av Ringerikskraft preges SMARTservice av sunne verdier, sterk bedriftskultur og godt samarbeidsklima. Vi tror på involverende lederskap. Vi kaller det «God alene, best sammen.»

Planlegging og logistikk

Vi er der det skjer.

Erfaring fra tidligere prosjekter gjør at vi har verktøyene som skal til for å lage den beste utrullingsplanen. Gjennom å ha lokale kontorer og lager strategisk plassert i nettområdet vi jobber i, skaper vi muligheten til å arbeide med lokal arbeidskraft. Lokalkunnskap om nettområdene er avgjørende for å skape en effektiv utrullingsplan som fungerer for nettselskapet, deres kunder og for montørene som skal utføre arbeidet. Mer fleksibelt, mer effektivt og helt grunnleggende for vårt samarbeid.

Booking

Våre kunders omdømme er viktig for oss.

Vi har gode rutiner og struktur som kombinerer best mulig logistikk for montøren samtidig som vi tilpasser oss sluttkunden og geografiske områder. Vi vet hva som skaper gode team, og hvordan god kommunikasjon opprettholdes. Kundens omdømme er viktig for oss, og vi har det som skal til for at nettselskap og deres kunder skal bli fornøyde.

Installasjon

Med fokus på HMS, kvalitet og effektivitet.

Våre montører jobber i urbane strøk, i byer, på øyer og fjell – og i all slags vær. En gjennomarbeidet utrullingsplan, godt samarbeid med lokale underentreprenører samt bra kommunikasjon gjennom prosjektet gir alle forutsetninger for effektive dager for montørene. Vi jobber hele tiden for å sikre arbeidsmiljøet for montørene og har et stort fokus på HMS.

Byggestrøm

Fremtiden er grønn, og den går på strøm.

Vi jobber tett med vårt søsterselskap Nettservice som leverer alt av midlertidig strøm til små og store prosjekter. Sammen leverer vi strøm til alt av byggeprosjekter og til en mengde ulike arrangementer. 

LES MER OG BESTILL

Elbillading

Smart og enkelt for deg med elbil

Sammen med Nettservice gjør vi det enkelt for deg med elbil. Uansett om du trenger lading til hus, hytte, borettslag eller næringsbygg har vi en løsning for deg. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt  - så finner vi en løsning sammen.

Les mer om elbillading