OM OSS

SMARTservice er en prosjektrettet virksomhet med høy dynamisk evne. Vårt mål er å være den foretrukne entreprenøren til utrulling av smarte strømmålere.  Gjennom vår erfaring fra AMS utrullingen i Norge fra 2015 - 2019 har vi skaffet oss unik spisskompetanse på planlegging og logistikk, booking, installasjon og prosjektledelse på større og mindre prosjekter.  

Omstilling er en del av organisasjonens dna som gjør at vi raskt tilpasser oss, og kan sette opp gode prosjekter i samsvar med din forventning. Siden oppstarten i midten av 2015, som en del av Ringerikskrafts satsing på utrulling av smarte strømmålere, har vi jobbet hardt og målrettet for å oppnå de beste resultatene. 

En fjerdedel av markedet

Ved årsskiftet 2015-2016 var SMARTservice syv ansatte, i starten av 2018 talte vi over 100 medarbeidere. På landsbasis har SMARTservice en fjerdedel av markedet, og gjennom ulike prosjekter har vi byttet ut nær 700.000 målere. Vi har jobbet med alle målerleverandørene som ble benyttet i Norge; Kamstrup, Aidon og Nuri/Kaifa. Den tekniske løsningen er parameter vi forholder oss godt til uansett hva det er.

SMARTservice og hele Ringerikskraftkonsernet preges av en god bedriftskultur og godt samarbeid. For entreprenørene i konsernet er hovedmålet å levere sine produkter i rett tid, til høyeste kvalitet og rett pris. Vi er God alene, best sammen.

  • ÅPNE
  • PÅLITELIGE 
  • LYDHØRE
  • FLEKSIBLE

Dette er verdier vi tror på og bruker aktivt hele tiden. Vanskelige beslutninger blir enklere med tydelige verdier. Vi er åpne og lydhøre, slik at vi lærer noe nytt, og vi blir bedre gjennom tilbakemeldinger fra andre. Det vi sier kan du stole på, og er det utfordringer, så leter vi etter gode løsninger.


Satser i Sverige

Vår gode erfaring i Norge har gjort at vi også satser i Sverige med store utrullingsprosjekter på smarte målere. Vi er sikre på at vår erfaring og kunnskap fra tilsvarende prosjekter i Norge vil være verdifullt for våre nye kunder i Sverige.