Installatør/fagansvarlig

Har du et sterkt ønske om å bidra til å finne de gode løsningene? Vil du jobbe prosjektbasert og være til stede der du trengs? Er du løsningsorientert og driftig?

Vi søker en godkjent installatør for å ivareta fagansvaret i SMARTservice Norge til vårt hovedkontor i Hønefoss. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig montasje og drift av nye smarte strømmålere med tilhørende infrastruktur for kommunikasjon, samt fremtidig smart-teknologi for nettselskaper og utvalgte kundegruppe. Selskapet er i tett samarbeid med entreprenørvirksomheten i konsernet om nye produktområder.

Om deg:

Du er positiv, løsningensorientert og driftig, og har et sterkt ønske om å være til hjelp for å finne gode løsninger i prosjektene du jobber med. Disse løsningene er innenfor rammer som settes av lover, forskrifter og prosjektenes kontrakter. Hos oss er vi opptat av å dele og involvere alle i teamet. Du har derfor gode kommunikasjonsevner, verdsetter system og nøyaktighet og har lyst til å skape gode relasjoner med kollegaer, underleverandører og kunder.

Vi søker deg som har ønske om og mulighet til å følge prosjektene der de skjer. Det betyr noe reisevirksomhet. Du får gode muligheter til å gjøre en forskjell og skape synlige resultater sammen med andre. Vi ønsker oss deg som gir det lille ekstra for at teamet skal lykkes.

Hovedarbeidsoppgaver:

  • Faglig oppfølging av prosjekter, støtte prosjektledere
  • Prosjektering, kontroll, godkjenning og dokumentasjon av lavspenningsinstallasjoner
  • Oppfølging av kvalitet
  • Støtte i forbindelse med opplæring
  • Koordinering av faglig ansvarlige hos underleverandører
  • Koordinere og lede eget team av montører

Dette er en selvstendig jobb, hvor du i stor grad legger opp en plan for eget arbeid med oppfølging og tilstedeværelse på flere prosjekter. Dette gir deg stor grad av frihet, men også forventninger om at du tar et betydelig ansvar.